"Nyårskakor"

 
Bakade såna här igår, mandelflarn med ringlad choklad på! Ska ha dom till fruktsallad eller glass ikväll. Måste fixa lite grejer nu, byeebye.
 

Celebrating yourselves

 
Ahh! Har suttit jättelänge och försökt ändra satt bilderna blir större och närmare kanterna på bloggen, förstår ni hur jag menar? Om ni vet hur man gör kan ni snälla hjälpa mig för det blir ju bara knas asså... Vad tycker ni förresten om den här koftan? Haha jag känner mig verkligen som en lärare typ i den, den kanske är lite tantig?

54

 
Tänkte fixa till naglarna för ikväll (nyårsafton) och ville ha nån fancyy liten siffra eller nåt. Haha kom på efter att jag kunnat skriva 13 som i 2013 eller datumet eller nåt, men nej det blev en 54. Hahah så himla typiskt. Aja ha en (ett?) bra nyår!

Goodmorning

 
Snart ska jag åka till stan, tänkte bland annat gå på mellandagsrea och använda presentkort som jag fick i julklapp.

Skull back

 
Vet inte vad ni tycker, men jag tycker det är sjukt snyggt med sån här "skull back" eller andra mönster.

Wednesday night


Nyårslöften?

Eftersom jag fick en systemkamera i julklapp kan jag blogga nu. Eller jag kunde ju förut men jag kunde inte ta några okej bilder, så det blir bra nu då :) Ända nackdelen med systemkameran är att man ser varje liten detalj... haha vi ska inte prata om bilderna jag tog på mig osminkad i närbild.. nej vi släpper det faktiskt... Så 2013 kommer jag nog göra några "nyårslöften". Ska blogga så bra och mycket jag kan, försöka göra litee intressantare inlägg hehe.. Träna på gym minst 2gngr/ veckan + köra lite hemmaträning, jogga när det blir lite varmare. Och inte äta massa skräp på vardagarna och sånt. Men nu i mellandagarna ska jag fota lite med kameran, gå på mellandagsrea och kanske vara med kompisar och släkt och sånt typ. Aaa å sen ska vi fira nyår med några kompisar. Men ha några trevliga mellandagar nu mina älskade 3 läsare.

Case


Julafton

Har inte precis börjat blogga, men tänkte bara visa några presenter, hehe förlåt om bilderna är lite dåliga men jag har aldrig använt en systemkamera förut,
Urbanears hörlurar- Model plattan, färg Indigo
Aladin ask
Smink- Loreal BB powder blabla nånting, några mascaror och sånt, armbandet fick dom med när dom köpte isadora sminket..
Bodyshop bodylotions-
 
Och så fick jag en systemkamera som jag delar med mi hermana, två par glittriga "sockor" haha, pengar och presentkort, skidglasögon, ett skal, ja det är vad jag kommer på nu. God jul och gott nytt år.
 

-

Jippi, vi dog inte!!

Saknar sommarn

Åhh, vad jag saknar sommaren! Att sola och bli brun, turkost vatten, äta en god middag utomhus utan att frysa... Istället sitter jag här med -7 ute, typ insnöad.. japp intressant inlägg.
 
 
Tumblr_mf8gf3a9p41qgzzafo1_500_large
Raspberries.jpg_large
184415_317189731730037_1525484782_n_large
Tumblr_meuz3apnrh1r0c9z8o1_500_large
 
 

RSS 2.0